top of page

Ajankohtaista

Syksyn 2022 äitiysliikuntaryhmät ovat täydessä vauhdissa!

Syksyn 2022 ensimmäiset äitiysliikuntaryhmät ovat täynnä ja tunnit ovat pyörähtäneet hienosti käyntiin. Kyselyjä on tullut jo seuraavista alkavista ryhmistä. Meillä on hyviä uutisia, niitä on tulossa loppuvuodelle runsaasti! :) Kannattaa käydä kurkkaamassa täältä lisätietoa lokakuussa alkavista ryhmistä. 

IlonSylin ikioma vastaanotto on auki!

Pitkäaikainen haave on vihdoinkin totta! IlonSylin siskoksilla on nyt ikioma toimipiste, jossa ottaa vastaan ja hoitaa ihania äiti- ja vauva-asiakkaita. Vastaanotto sijaitsee Laanilassa Oulujoen rannan tuntumassa osoitteessa Hintantie 19. Toimipisteessä on lempeä ja kodikas tunnelma sekä runsaasti tilaa. Tervetuloa tutustumaan! :)

IlonSylin kesä!

IlonSylin äitiysliikuntaryhmät on saatu päätökseen tämän kevään ja kesän osalta. Kiitos kaikille mukana olleille ihanille äideille ja vauvoille! Anitalla ja Mialla on heinäkuun puolella muutamia vastaanotto- ja kotikäyntipäiviä, kannattaa käydä kurkkaamassa ajanvarauskalenterista jos kätilön tai fysioterapeutin käynnille on tarvetta. Syksyllä IlonSylille puhaltavat uudet upeat tuulet, joten kannattaa pysyä kuulolla. :)

Nyt löydät meidät myös vastaanotolta!

IlonSylin siskosten vastaanotto on torstaisin Oulun Kiropraktiikka & Fysioterapiakeskuksen (OKFK) tiloissa (Ratakatu 9). Tarkemmat vastaanottoajat Anitalle ja Mialle löydät ajanvarauskalenteristamme www.ilonsyli.fi/ajanvaraus. Tervetuloa vastaanotolle!

IlonSylin ÄitiVauvaTuokio, yhteinen iltapäivä äideille ja vauvoille!

IlonSylin Anita ja Mia järjestävät yhteisen iltapäivän äideille ja vauvoille, jossa huomioidaan äitiä ja vauvaa sekä kahvitellaan yhdessä toisiin äiteihin ja vauvoihin tutustuen.

Iltapäivä sisältää lempeän ÄitiVauvaPilates -tuokion, ÄitiVauvaHieronta -tuokion sekä ÄitiVauvaKahvilan.

Seuraava ÄitiVauvaTuokio Kempeleessä

to 28.4.2022 klo 14.15-16.30 Kempeleen Nuorisoseuran talolla.

Seuraava ÄitiVauvaTuokio Oulussa

ti 3.5.2022 klo 14.30-16.45 Kulttuuritalo Valveella.

Lisätietoa ÄitiVauvaTuokiosta täältä.

Tervetuloa mukaan! -Anita & Mia 

IlonSylin uudet äitiysliikuntaryhmät alkavat Oulussa ja Kempeleessä maaliskuussa 2022!

Uudet äitiysliikunnan ryhmät aloittavat pääosin viikolla 11. Tutut ihanat ÄitiVauvaPilates, ÄitiVauvaTanssi sekä RaskausPilates ovat mukana ohjelmistossa. Uutuuksina ovat OdottavaÄiti ja PalautuvaÄiti fysioryhmät, joka sisältää vielä kokonaisvaltaisemman äitiysfysioterapeutin tuen raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen.


Käy katsomassa lisätietoja ryhmistä täältä.

Voit ilmoittautua ryhmiin täältä.


Äitiysliikuntaryhmissä (poikkeuksena fysioryhmät) käy maksuvälineinä myös Smartum ja ePassi liikuntaedut. Fysioryhmissä on mahdollista hyödyntää Smartum hieronta/fysioterapia hyvinvointietua.

Tervetuloa mukaan!

Äitiysfysioterapian ensikäynneillä nyt mukana myös ultraäänilaite!

Olemme saaneet IlonSylille ikioman diagnostisen ultraäänilaitteen!


Synnyttäneiden äitiysfysioterapian ensikäyntiin sisältyy nyt myös erkauman, vatsalihasten ja lantionpohjan ultraäänitutkimus (vatsan päältä). 

Sinun ei tarvitse olla synnyttänyt tarkistaaksesi lantionpohjan ja vatsakapselin alueen toimintakuntoa. Voimme tutkia ja arvioida kaikenlaisten naisten (ja miesten) keskivartalon toiminnallisuutta ja lihasten oikeaa syttymisjärjestystä.

Varaa aika IlonSylin Mialle fysioterapeuttiseen arvioon täältä.

Ilmoittautuminen äitiysliikunnan pienryhmiin on alkanut!

Alkukevään 2022 äitiysliikunnan pienryhmiin ilmoittautuminen on alkanut!

Pienryhmät starttaavat 24.1. alkavalla viikolla Kempeleessä ja Oulussa. 

Käy tutustumassa äitiysliikuntaryhmiin täältä

Voit ilmoittautua ryhmiin täältä.

p.s. Äitiysliikunnan maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit ja Smartum Pay sekä ePassi.

IlonSylin siskokset ovat täällä!

Olemme jo pitkään unelmoineet lyövämme hynttyyt yhteen ja nyt se on tapahtunut. Mian kattava fysioterapia- ja liikuntaosaaminen yhdistyvät Anitan monipuolisiin kätilötaitoihin. Ja tuloksena on IlonSyli - fysioterapia- ja kätilöpalvelut äideille ja vauvoille. Tästä ei voi seurata muuta kuin hyvää!

bottom of page