Fysiopalveluiden hinnasto


Fysioterapeutin vastaanottokäynti 60min.   68e

Sisältää alkuhaastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet.

       

Fysioterapeutin kotikäynti 60min.   70e 

Sisältää alkuhaastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet.

Äitiysfysioterapian ensikäynti vastaanotolla 75min.   78e 

Sisältää alkuhaastattelun ja perusteellisen fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet. Synnyttäneillä tutkimukseen sisältyy lisäksi erkauman, vatsalihasten ja lantionpohjan kuvantaminen ultraäänellä (vatsan päältä).

Äitiysfysioterapian ensikäynti kotikäyntinä 75min.   80e 

Sisältää alkuhaastattelun ja perusteellisen fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet. Synnyttäneillä tutkimukseen sisältyy lisäksi erkauman, vatsalihasten ja lantionpohjan kuvantaminen ultraäänellä (vatsan päältä).

MamaMassage® äitiyshieronta raskaanaolevalle tai synnyttäneelle 75min.   75e

Sisältää alkuhaastattelun ja -tutkimuksen sekä raskaanaolevan tai synnyttäneen äidin toiveiden ja tarpeiden mukaisen kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hieronnan. Vain vastaanottokäynnillä.  

Kotikäynnin hinta sisältää matkat 20 km:n säteellä Oulun Kaakkurista. Matkakorvaus 20km ylittävältä osalta on 0.46e/km. 

Maksu kortilla tai laskulla. 

Kela-korvaus käytössä lääkärin fysioterapialähetteellä. 60min. käynnistä korvaus on 8 euroa. Fysioterapiassa on käytössä suorakorvauskäytäntö eli korvauksen määrä vähennetään heti fysioterapiakäynnin hinnasta.

Fysioterapiaan ja äitiyshierontaan on mahdollista hyödyntää Smartumin, ePassin sekä Eazybreak hieronta/fysioterapia hyvinvointietua.

Varausehdot:​

Kun varauksen peruuttaa viimeistään 24h ennen, maksua ei veloiteta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan täysi hinta. Poikkeuksena äkillinen sairastuminen. Ota yhteyttä puhelimitse sairastapauksissa, kun haluat siirtää varaustasi eri ajankohtaan.