Fysiopalveluiden hinnasto 1.8.2022 alkaen

Äitiysfysioterapia ensikäynti 75min. - 78e 

Valitse tämä palvelu, kun tulet äitiysfysioterapiaan ensimmäistä kertaa. 

Sisältää alkuhaastattelun ja perusteellisen fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet. Tutkimukseen sisältyy lisäksi erkauman, vatsalihasten ja lantionpohjan kuvantaminen ultraäänellä.

Lantionpohjan fysioterapia ensikäynti 75min. - 78e 

Valitse tämä palvelu, kun tulet lantionpohjan fysioterapiaan ensimmäistä kertaa.

Käyntiin sisältyy perusteellinen alkukartoitus haastatteluin ja erilaisin fysioterapeuttisin tutkimusmenetelmin, tarpeen mukainen hoito ja ohjaus sekä jatko-ohjeet. Tarpeen mukaan käytämme asiakkaan suostumuksella myös sisätutkimusta ja/tai ultraäänilaitetta lantionpohjan toiminnan kartoittamisessa.

Fysioterapia 60min. - 68e

Valitse tämä palvelu, kun tulet äitiys- tai lantionpohjan fysioterapian jatkokäynnille.

Valitse tämä palvelu, kun tulet ensikäynnille tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyen. 

Sisältää alkuhaastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen, hoitosuunnitelman, tarpeen mukaisen hoidon, ohjauksen ja neuvonnan sekä harjoittelu- ja jatko-ohjeet.

MamaMassage® äitiyshieronta ensikäynti 75min. - 75e

Sopii sekä raskaanaoleville että synnyttäneille äideille. 

Valitse tämä palvelu, kun tulet äitiyshierontaan ensimmäistä kertaa. 

Sisältää alkuhaastattelun ja -tutkimuksen sekä raskaanaolevan tai synnyttäneen äidin toiveiden ja tarpeiden mukaisen kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hieronnan.

MamaMassage® äitiyshieronta 60min. - 60e

Sisältää raskaanaolevan tai synnyttäneen äidin toiveiden ja tarpeiden mukaisen kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hieronnan.

Hieronta 75min. - 75e

Hieronta 60min. - 60e

Hieronta 45min. - 45e

Sisältää toiveiden ja tarpeiden mukaisen hieronnan erilaisin pehmytkudoskäsittelyn tekniikoin.   

Fysioterapeutin kotikäynti 75min. - 78e + 15e kotikäyntilisä 

Fysioterapeutin kotikäynti 60min. - 68e + 15e kotikäyntilisä

Hintaan sisältyy matkat 15 km:n säteellä IlonSylin toimipisteeltä Hintantie 19. Matkakorvaus 15km ylittävältä osalta on 0.46e/km. 

Maksutavat maksukortti tai lasku. Fysioterapiaan ja hierontaan on mahdollista hyödyntää myös Smartum, ePassi, Edenred  ja Eazybreak hieronta/fysioterapia hyvinvointietuja. 

Kela-korvaus on käytössä lääkärin fysioterapialähetteellä. 60min. käynnistä korvaus on 8 euroa. Fysioterapiassa on käytössä suorakorvauskäytäntö eli korvauksen määrä vähennetään heti fysioterapiakäynnin hinnasta.

Varausehdot:​

Kun varauksen peruuttaa viimeistään 24h ennen, maksua ei veloiteta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan täysi hinta. Poikkeuksena äkillinen sairastuminen. Ota yhteyttä puhelimitse sairastapauksissa, kun haluat siirtää varaustasi eri ajankohtaan.