top of page

Pilatesryhmät

KasvoPilates

Kasvojen, niska-hartiaseudun ja rintakehän alueelle keskittyvä pilatesharjoittelumuoto. KasvoPilates harjoittelun tavoitteena on edistää ryhtiä, lievittää jännitystä purentalihaksissa ja niska-hartiaseudulla sekä ennaltaehkäistä ja vähentää niskan ja pään alueen särkyjä. Harjoittelu vaikuttaa myönteisesti myös kasvojen ilmelihaksiin sekä silmän, suun ja kaulan kudoksiin kirkastaen kasvoja sekä vähentäen turvotusta. Ohjaajana toimii pitkän PhysioPilates -pilateskoulutuksen suorittanut tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen erikoistunut fysioterapeutti. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita.  

Seuraava KasvoPilates 

Mahdollisesti syksyllä 2023

____________________

PhysioPilates

PhysioPilates on kokonaisvaltainen harjoittelumenetelmä, joka vahvistaa ja rentouttaa kehoa, parantaa liikkuvuutta sekä edistää hyvää hengitystä ja selkärangan hyvinvointia. PhysioPilates -tunnilla pyritään lisäämään tasapainoista kehonkäyttöä ja hyvää oloa jokaisen omista yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Ohjaajana toimii pitkän PhysioPilates -pilateskoulutuksen suorittanut tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen erikoistunut fysioterapeutti. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita.

Seuraava PhysioPilates:

Mahdollisesti syksyllä 2023

____________________

AamuPilates

Lempeä aamuherättely keholle ja mielelle! Pilateksen lempeä ja rauhallinen rytmi yhdistyy hallitusti ja sopivalla rentoudella tehtyihin liikkeisiin edistäen hyvinvointia monin eri tavoin. Se lisää kehon liikkuvuutta, edistää hengitystä sekä kehittää keskivartalon ja lantion alueen lihasvoimaa ja hallintaa. Ohjaajana toimii pitkän PhysioPilates -pilateskoulutuksen suorittanut tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen erikoistunut fysioterapeutti. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita.

Seuraava AamuPilates:

Mahdollisesti keväällä 2023

IltaPilates

Rauhoittava iltahetki keholle ja mielelle! Pilateksen lempeä ja rauhallinen rytmi yhdistyy hallitusti ja sopivalla rentoudella tehtyihin liikkeisiin edistäen hyvinvointia monin eri tavoin. Se lisää kehon liikkuvuutta, edistää hengitystä, kehittää kehonhallintaa sekä rauhoittaa mieltä. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita. 

Seuraava IltaPilates:

Mahdollisesti keväällä 2023

____________________

NaistenPilates

Naisten terveyteen erikoistuneen fysioterapeutin ohjaama, kaikenikäisille naisille suunnattu alkeistason pilatesryhmä, joka ottaa harjoittelussa huomioon naisen anatomian ja erityispiirteet. NaistenPilateksessa harjoittelu keskittyy keskivartalon ja lantionpohjan toiminnallisuuden parantamiseen pilateksen tekniikoin. Harjoittelussa huomioidaan olennaisesti myös hengitys sekä kehon tukirakenteiden liikkuvuus. Aiempaa pilateskokemusta ei tarvita.

Seuraava NaistenPilates:

Mahdollisesti syksyllä 2023

AEnB2UoXzuKUy32ErjGXtWGDNV51-ifjabJ5wyjcnoGyZmlFzQAPfYn-opt7fPTTHpb66xS5leyTY_Cu9j90W9FnAUmtRhMVSw_e
bottom of page