top of page

Pilatesryhmät

AamuPilates

Lempeä aamuherättely keholle ja mielelle! Pilateksen lempeä ja rauhallinen rytmi yhdistyy hallitusti ja sopivalla rentoudella tehtyihin liikkeisiin edistäen hyvinvointia monin eri tavoin. Se lisää kehon liikkuvuutta, edistää hengitystä sekä kehittää keskivartalon ja lantion alueen lihasvoimaa ja hallintaa. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita.

 

Seuraava AamuPilates:

Keväällä 2023 

____________________

IltaPilates

Rauhoittava iltahetki keholle ja mielelle! Pilateksen lempeä ja rauhallinen rytmi yhdistyy hallitusti ja sopivalla rentoudella tehtyihin liikkeisiin edistäen hyvinvointia monin eri tavoin. Se lisää kehon liikkuvuutta, edistää hengitystä, kehittää kehonhallintaa sekä rauhoittaa mieltä. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita. 

Seuraava IltaPilates:

Keväällä 2023

Face Lift! KasvoPilates

Kasvojen, niska-hartiaseudun ja rintakehän alueelle keskittyvä pilatesharjoittelumuoto. KasvoPilates harjoittelun tavoitteena on edistää ryhtiä, rentouttaa kasvoja, purentalihaksia ja niska-hartiaseutua sekä lievittää ja ennaltaehkäistä niskan ja pään alueen särkyjä. Harjoittelu vaikuttaa myönteisesti kasvojen ilmelihaksiin sekä silmän, suun ja kaulan kudoksiin kirkastaen, vähentäen juonteita sekä turvotusta. Harjoittelun jälkeen olo on rauhoittunut ja rentoutunut ennen yöunia. Ohjaajana toimii tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvita.     

AEnB2UoXzuKUy32ErjGXtWGDNV51-ifjabJ5wyjcnoGyZmlFzQAPfYn-opt7fPTTHpb66xS5leyTY_Cu9j90W9FnAUmtRhMVSw_e
bottom of page