top of page
Anita ja Mia.png

IlonSyli

Kaksi siskosta, yksi yhteinen haave. 

Nimittäin saada äidit ja pienokaiset voimaan paremmin aikana, joka on erityisen herkkä ja hauras.

Olemme terveysalan ammattilaisina kohdanneet lukemattomia äitejä ja vauvoja. Jokaisen tarina on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Äidiksi tuleminen ja elämä vauvan kanssa on myös aikamoista myllerrysten aikaa. Se on samalla ihanaa ja rakkauden täyteistä, mutta toisinaan myös haastavaa ja kuormittavaa. Silloin voi ammattilaisen tuelle olla tarvetta. 

Kaikki lähti liikkeelle useita vuosia sitten, kun olimme yhdessä äitiyslomalla. Olimme jo tahoillamme tehneet vuosia fysioterapeutin ja kätilön työtä, joten palo auttamiseen ja hoivaan on molemmilla ollut jo pitkään syvällä ytimessä. Jaoimme vauva-arjessamme lukemattomia ajatuksia äitiyteen ja vauvoihin liittyen, niin äidin kuin fysioterapeutin ja kätilön näkökulmista käsin. Sisarus- ja ystävyyssuhteemme vahvistui. Myös kollegiaalinen suhde välillämme syventyi.

Ajatus yhteisestä matkasta äitien ja vauvojen terveyden edistämisen saralla kirkastui. Meidän intohimomme ja tavoitteemme on yhdessä fysioterapeuttina ja kätilönä auttaa äitejä, vauvoja ja lapsiperheitä voimaan arjessaan paremmin.

Ja niin syntyi IlonSyli.

Yksi suuri yhteinen haave on toteutunut. Olemme avanneet omat, lempeän kodikkaat hoitotilat Laanilaan Oulujoen varrelle. Haaveita ja suunnitelmia on tulevalle iso sylillinen lisää. Kouluttaudumme alallamme jatkuvasti, jotta sinä ja vauvasi saatte kaikkein ajantasaisinta tietoa hyvinvointinne tueksi. 

Lämpimästi ja ilolla, Anita ja Mia  

Lue lisää Anitasta täältä.

Lue lisää Miasta täältä.

bottom of page