Anita ja Mia.png

IlonSyli

Kaksi siskosta, yksi yhteinen haave. 

Nimittäin saada äidit ja pienokaiset voimaan paremmin aikana, joka on erityisen herkkä ja hauras. Olemme terveysalan ammattilaisina kohdanneet äitejä ja vauvoja erilaisine toiveineen ja tarpeineen. Jokaisen tarina on yksilöllinen ja omalaatuinen. Äidiksi tuleminen ja elämä vauvan kanssa on myös aikamoista myllerrysten aikaa. Se on samalla ihanaa ja rakkauden täyteistä, mutta toisinaan myös haastavaa ja kuormittavaa. Silloin voi ammattilaisen tuelle olla tarvetta. 

Kaikki lähti liikkeelle useita vuosia sitten, kun olimme ensimmäistä kertaa yhdessä äitiyslomalla. Jaoimme vauvojamme hoitaessa ajatuksia äitiyteen ja vauvoihin liittyen niin äidin kuin fysioterapeutin ja kätilön näkökulmista käsin. Sisarus- ja ystävyyssuhteemme syventyi. Myös kollegiaalisuuden merkitys naisten ja vauvojen terveyden edistämisessä kasvoi välillämme. Perheisiimme syntyi tämän jälkeen myös lisää vauvoja ja ajatus yhteisestä matkasta kirkastui. Intohimomme on yhdessä fysioterapeuttina ja kätilönä sekä kollegoina auttaa muita äitejä, vauvoja ja lapsiperheitä voimaan paremmin.

Ja niin syntyi IlonSyli.

Matkamme on vielä alussa. Haaveita ja suunnitelmia on tulevalle iso sylillinen lisää. Haluamme syventää ja laajentaa osaamistamme ehtymättömästi. Sen myötä pystymme tulevaisuudessa lisäämään palveluita naisille, äideille ja vauvoille. Kouluttaudumme aktiivisesti, jotta sinä ja vauvasi saatte kaikkein ajantasaisinta tietoa hyvinvointinne tueksi. 

Lämpimästi ja ilolla, Mia ja Anita